top of page

Over Ars-Peintura

Ars-Peintura is een levendige, creatieve vereniging van ongeveer vijftig leden in de Gemeente Houten. Zij kunnen 30 weken per jaar, 3 x per week komen tekenen en schilderen, overdag of 's-avonds. Er is ook een avond ruimtelijk werken. De lessen lopen van september tot mei. 

Beginners en gevorderden zijn welkom op onze bijeenkomsten. De bijeenkomsten staan onder deskundige leiding van een gediplomeerde docent, zelf uitvoerend kunstenaar. Hij of zij biedt een gevarieerd programma aan. Je wordt uitgenodigd om je eigen stijl te ontwikkelen in een techniek naar keuze.

Interesse?

Als lid mag je aan alle dagdelen meedoen.

De contributie bedraagt € 310,-. 

Tussentijdse instroom is mogelijk.

Je betaalt dan een evenredig deel van de contributie.

Naast het lidmaatschap organiseert de vereniging speciaal voor leden culturele uitstapjes.

 

Kennismakingslidmaatschap

Maak in 10 lessen kennis met verschillende technieken en ervaar hoe het is om in clubverband te tekenen, schilderen of ruimtelijk werk te maken. Deelname is mogelijk op maandagavond, dinsdagavond en donderdagmiddag [tekenen en schilderen] en donderdagavond [ruimtelijk werk] mogelijk. De lessen kunnen alleen aaneensluitend gevolgd worden [rekeninghoudend met de schoolvakantie]. 

De kosten voor dit lidmaatschap zijn € 135,- [excl. materiaal].

Wil je kennis maken met Ars-Peintura? Kom dan langs op een van onze bijeenkomsten. 

Je bent trouwens van harte welkom om eerst vrijblijvend kennis te maken. Mail even wanneer je wilt komen kijken. ars-peintura@live.nl

Lid worden?

Geïnteresseerd in onze vereniging?

Neem contact met ons op via email:

ars-peintura@live.nl

We reageren zo snel mogelijk!

bottom of page